Oznanila - 5. velikonočna nedelja

14.05.2017

Danes je  5. velikonočna nedelja sv. maše po nedeljskem urniku. Naši skavti imajo vikend z obljubami s sv. mašo. Po večerni sv. maši ob 19.15 šmarnice v SMC-ju.

Naše odbojkarice so od ponedeljka  na mednarodnih salezijanskih športnih igrah v Sevillo. Spremljajmo ta naš mladi rod tudi z molitvijo! Smo v birmanski devet-dnevnici. V sredo je srečanje s nadškofom birmovalcem s pričetkom ob 17.30. Vabljeni ne samo starši botri in birmanci!

Od nas se je poslovila Marija Zupančič r. Topolovšek z Ul. Tomšičeve brigade 33. Gospod daj ji večni pokoj!

Jutri 4. dan birmanske devet dnevnice.

V torek ob 20h v hišni kapeli molitev za vse, ki so v stiski; in biblična skupina.

V sredo ob 17.30 srečanje birmancev s škofom, nato redna sv. maša ob 18.30.

V četrtek uro pred mašo molitev pred Najsvetejšim, za duhovne poklice, družine in domovino.

V petek ob 17h priprava na krst otroka (starši in botri).

V soboto dekanijsko srečanje ministrantov v SMC-ju. Naši ministranti se bodo pri kvizu izkazali! ? Romarski avtobus oob 8.00 uri iz Rakovnika v Izolo na obalo!

Prihodnja nedelja 6. velikonočna – praznik sv. birme, sv. maše po nedeljskem urniku. Ob 9.00 uri vidi slovesnost podelitve sv. birme g. nadškof dr. Anton Stres. Sv. maša ob 10.30 bo malo z zamudo. Na to računajte!

Godovi v tem tednu: danes sv. Bonifacij, mučenec; jutri sv. Izidor, kmet; torek sv. Janez Nepomuk, duhovnik, mučenec; sreda sv. Jošt, puščavnik; četrtek sv. Feliks Splitski, mučenec; petek sv. Krispin, redovnik; sobota sv. Hilarij, škof; nedelja sv. Timotej, diakon,mučenec.

Župnijski dan bo 11. junija ob 10.30 uri. Podelitev priznanj za 9. raz. za obiska pri verouku. Vabimo vse, ki letos praznujete: 5.,10.,15.,20.,25.,30.,35.,40.,45.,50.,55.,60… obletnico poroke, da se vpišete v romarski sobi!  Priporočamo se tudi za dobitke za srečolov!

Nova številka družine v romarski sobi, na izhodi pa še glasilo »Varuj na Mati«.