Zavetje mladosti

Počitniško varstvo 2019

Počitniško varstvo 2019 v SMC Rakovnik bo potekalo pet tednov: zadnji teden julija in vse tedne avgusta. Namenjeno je otrokom, ki v letošnjem šolskem letu zaključujejo 1., 2., 3., 4. ali 5. razred osnovne šole.

Sofinancirano varstvo je namenjeno otrokom iz družin, ki imajo stalno prebivališče v Mestni občini Ljubljana in otrokom družin, ki živijo v študentskih domovih v Ljubljani v primeru, da otroci obiskujejo osnovne šole v Ljubljani. O počitniških varstvih financiranih s strani MOLa, so na voljo na njihovi spletni strani.

Posamezen otrok je v program počitniškega varstva lahko vključen največ en teden. Vsak teden sprejmemo do 28 otrok.

Tedenska cena varstva je 30€ in vključuje celoten program varstva (tudi kosilo, dve malici, vstopnino za bazen in kulturno ustanovo). Glede na prejeta sredstva ima lahko vsak teden 14 otrok iz socialno ogroženih družin varstvo v celoti brezplačno. Status socialno ogrožene družine dokazujete z odločbo o denarni socialni pomoči (CSD). Cena za pustolovski teden (od 12. do 16. 8. je 24€).

Enega otroka je možno prijaviti le za cel teden – vseh 5 dni. V kolikor pride do spremembe ali odpovedi, nas najkasneje 5 delovnih dni pred začetkom varstva obvestite. Če stranka zaradi višje sile (bolezen, nezgoda) odpove varstvo izven roka (5. delovnih dni), mora to potrditi z zdravniškim potrdilom. Za odpoved brez razloga zaračunamo pogodbeno kazen v višini stroškov plačila spremljevalcev in malice (10,00 € / dan).

Program počitniškega varstva bo potekal vsak dan od 7.00 do 17.00.

  • Program vključuje toplo kosilo, malico oz. zajtrk in sadno malico.
  • Enkrat tedensko bomo šli na bazen Kodeljevo in enkrat tedensko na obisk kulturne ustanove.
  • Veliko se bomo igrali, se gibali, imeli velike igre, ustvarjalne delavnice, spoznavali različne junake.

Na varstvo se prijavite s spodnjo prijavnico. Pri prijavi označite teden, za katerega se želite prijaviti. V kolikor bi bil teden, za katerega se prijavljate, že napolnjen oz. bi se bilo zaradi subvencij boljše prerazporedili na drugi teden, vas prosimo, da poleg primarnega tedna označite tudi vse druge tedne, ki bi bili za vaše varstvo tudi aktualni.

V roku enega tedna vas bomo kontaktirali, da potrdimo prijavo in se dogovorimo podrobnosti.

 

Morda vas zanima tudi