Zavetje mladosti

Predstavitev bestsellerja poletja 2023

25. junija 2023 na Dan državnosti bomo po 10:30 sveti maši na kavici v rotundi SMC obeležili izzid nove knjige naše prijateljice Barbare Kastelec, ki bo predstavila svojo prvo leposlovno delo, ki je izšlo v juniju. To bo prvi javni dogodek za najstnike in njihove starše ter za vse v župniji.
PRVA JAVNA PREDSTAVITEV V ŽIVO BESTSELLERJA POLETJA 2023 za mlade in njihove starše z naslovom:

A prideš?

Ko se ti poletje obrne na glavo
Dogodek bo povezoval Jože G., tako da zagotovo ne bo manjkalo zabavnih vprašanj o tem, kako je nastala ideja za knjigo, zakaj je trajalo dolgih 7 let od ideje do realizacije, koliko je ob tem trpel mož in koliko so bili vpleteni njuni otroci v nastajanje likov in same dogodivščine animatorjev Oratorija, ki so glavni nosilci dogajanja tega napetega mladinskega romana.
PRIDITE, ne bo vam žal!

 

Svoje mnenje je za izdajatelja knjige Družina podal tudi salezijanec Jure Babnik: “Čudovito branje za mlade, starše, vzgojitelje, animatorje, katehistinje in duhovnike. Animatorji se ob pripravi oratorija zapletajo v življenjsko pomembne pogovore. Lepo sta prikazana različnost in bogastvo notranjega doživljanja pri fantih in dekletih, zlasti še, ko med njimi preskoči iskra in se vžge zaljubljenost. Nekaj drznejših fantov se nehote zaplete v razreševanje kriminalne naveze, ki jim je žal bližje, kot bi si želeli …”

Morda vas zanima tudi