Zavetje mladosti

4. teden oratorija

Beseda voditeljev 4. tedna oratorija Ivane in Andraža.

V ponedeljek smo se z Bilbom podali na še zadnji vzpon te zanimive oratorijske pustolovščine. Neustrašno smo se podali v delavnice, se srčno borili na velikih igrah, si po poti odpuščali za storjene napake in vsi skupaj rasli v boljše otroke in animatorje. Kljub nepredvidljivemu aprilskemu vremenu in 150 živahnim otrokom, ki so nam vsak dan postavljali nove izzive, nam je uspelo priti do cilja. Vendar voditelja nisva ostala dolžna in tudi otrokom postavila vsak dan nov izziv. To nam ne bi uspelo brez 45 marljivih in predanih animatorjev, ki so iz dneva v dan vztrajali z nami.

Tako kot vsaka pot, je imela tudi naša veliko obvozov. A v življenju pač ne gre vedno tako, kot animatorjem poveš na nedeljskem sestanku. Očitno nam Bog pošilja nove izzive, s katerimi nas utrjuje in krepi. Nevihte in mraz so preprečili kar nekaj naših načrtov, kljub temu pa smo poskrbeli, da so se otroci z nami imeli lepo.

Tako kot Bilbo smo tudi mi danes prispeli do cilja. 4 tedne oratorijske poti smo uspešno zaključili, za kar se morava zahvaliti tudi naši ekipi, Blažu, Janezu in Klavdiji. Stali so ob nas voditeljih, kot je Gandalf spremljal Bilba na njegovi avanturi. Tako smo se z njihovo pomočjo tudi mi naučili nekaj za svoje življenje.

Upava, da se nam boste ponovno pridružili tudi na naši naslednji pustolovščini prihodnje leto.

Voditelja 4. tedna oratorija Ivana in Andraž

 

 

*Program sofinancira Mestna občina Ljubljana

Morda vas zanima tudi