Zavetje mladosti

Kako so za vaš obisk sv. maše urejeni prostori v cerkvi?

Ob upoštevanju ukrepov varnostne razdalje (1.5m) smo se maksimalno potrudili, da bi vsi, ki pridete k sv. maši, dobili prostor v cerkvi. Na vseh vhodih so tudi razkužila in sveda ne pozabite na maske.

 

LADJA:
Odprta je vsaka druga klop, v klopi so lahko: trije posamezniki (levo, desno in na sredini); celotna družina – člane družine namreč lahko sedijo skupaj; en par in dva posameznika, družina in en posameznik; dve trojki … Klopi v ladji so idealen prostor za celotne družine 🙂

 

 

DOMINIKOVA KAPELA:
Stoli so razporejeni tako, da na njih lahko sedijo bodisi posamezniki, bodisi pari, bodisi družine (ob krstnem kamnu ali na zadnji klopi).

 

 

KRIŽEVA KAPELA:
Stoli so razporejeni tako, da na njih lahko sedijo bodisi posamezniki, bodisi pari, bodisi družine (pod križem ali na zadnji klopi).

 

 

KOR NAD DOMINIKOVO KAPELO:
Stoli so razporejeni tako, da na njih lahko sedijo bodisi posamezniki, bodisi pari, bodisi družine. Ob ograji so stojišča (seveda z upoštevanjem varnostne razdalje). Dogajanje pred oltarjem je neposredno prenašano na LCD zaslon.

 

 

KOR NAD KRIŽEVO KAPELO:
Stoli so razporejeni tako, da na njih lahko sedijo bodisi posamezniki, bodisi pari, bodisi družine. Ob ograji so stojišča (seveda z upoštevanjem varnostne razdalje). Dogajanje pred oltarjem je neposredno prenašano na LCD zaslon – miogrede: slika je boljša, kot na drugi strani.

 

 

ZADNJI DEL KORA
ima precej stojišč.

 

 

 

STOJIŠČA SO TUDI NA KORNIH PREHODIH levo in desno.

 

 

 

PRI SV. ANTONU in pri DON BOSKU je še nekaj dodatnih sedežev.

 

 

 

Če bi slučajno zmanjkalo prostora v cerkvi,
se ustavite na dvorišču na desni strani cerkve, kjer lahko sv. maši sledite prek zvočnikov.

Morda vas zanima tudi