Zavetje mladosti

Dobrodelna košarkaška tekma

DOBRODELNA PRIJATELJSKA KOŠARKARSKA TEKMA ZA SOCIALNO OGROŽENE OTROKE V OKVIRU VRTCA GALJEVICA

V soboto, 10. 02. 2018, je Andrej Sladič v sodelovanju z Vrtcem Galjevica organiziral dobrodelno prijateljsko košarkarsko tekmo za socialno ogrožene otroke. Pustno obarvana sobota je potekala v okviru medgeneracijskega dogodka v Vrtcu Galjevica še posebej prijetno, pustno in »športno & špas obarvano«.

Deležni smo bili polno prijetnih športno-družabnih doživetij ob navijanju za obe košarkarski ekipi, ki ju je spremljala maskota Zavarovalnice Triglav ter vila Galja Fundacije Vila Galja in mnogo otroških pustnih mask v spremstvu staršev, prijateljev in starih staršev. V okviru dogodka je potekala tudi dražba originalnih dresov najboljših slovenskih profesionalnih športnikov, pri čemer je najdražji dres dosegel rekordno ceno 600 EUR. Z dobrodelno tekmo je bilo zbranih 3.360 EUR.

Iskrena hvala vsem, ki ste s svojim delom, sodelovanjem, prisotnostjo na dogodku ali donacijo omogočili tabor in letovanje VSEM socialno ogroženem otrokom v okviru Vrtca Galjevica. Posebna zahvala gre glavnemu donatorju podjetju Robni trakovi Blažič, podjetju Dekor Senčila, podjetju Dolinšek Transport, SMC Rakovnik, Radiu 1, Radiu Aktual, vsem Zvezdam, ekipi Andreja Sladiča, plesno navijaški skupini LADIES za plesne točke med odmori, športnikom, reprezentancam in klubom, ki so prispevali športne drese za licitacijo, PGD Lj-Barje ter Zavodu Šport Ljubljana za možnost uporabe Dvorane Krim.

Zahvala je namenjena prav vsakemu izmed vas, ki je na svoj način pripomogel k uresničitvi tega projekta. Verjamem, da lahko s tovrstnimi dogodki našim otročkom omogočimo lepšo prihodnost. Pomagamo zato, ker lahko in ker je tako prav. Morda bomo tudi sami kmalu potrebovali pomoč.

Morda vas zanima tudi