Zavetje mladosti

Each One Teach One

Enoletni mladinski projekt, ki ga društvo GOR organizira skupaj z mladimi umetniki na področju DJ-anja, repanja, grafitiranja, break danca, glasbene produkcije in produkcije dogodkov.

Projekt ponuja medvrstniško učenje in brezplačno predajanje neformalnega znanja na področju Hip Hop-a z namenom širitve uličnega gibanja in poživljanja Ljubljanske scene.

Od konca aprila do konca šolskega leta nas boš ujel_a v svoji četrtni skupnosti, kjer boš preko jam-ov pobližje spoznal_a orodja uličnega gibanja, bolj poznanega pod imenom Hip Hop.

Tokrat smo obiskali SMC Rakovnik. Ob prijetnem sončnem dnevu, smo na odbojkarskem igrišču predstavili DJ-janje, grafitiranje, repanje in breakdance. Dogodek smo pričeli z glasbo, ki je pritegnila mlade na igrišču, nato smo pričeli z DJ delavnico, ki so se jo udeležili tudi malo starejši občani, nadaljevali s predstavitvijo repanja in graffitiranja. Najpogumnejši so se spustili tudi na beton in se naučili nekaj osvnoih korakov breakdanca, prijetno druženje pa smo zaključili s freestyle rap sešnom.

Naslednjič nas najdete na skupnostnem dogodku – Dan sosedov 2018, ki bo potekal 17.5. pri Stara mestna elektrarna – Elektro Ljubljana.

Hvala še enkrat!

Blaž

 

Each One Teach One

Morda vas zanima tudi