Zavetje mladosti

FZL koncert

22. decembra, v zadnjih dnevih prejšnjega leta, se je spet zgodil koncert skupine FZL (Fušamo Z Ljubeznijo). To se res zgodi samo enkrat v letu, zato je cel dogodek toliko bolj poseben. Naš prejšnji koncert je bil organiziran kot SKG večer, letos pa smo ga organizirali sami. Posvečen je bil božiču in seveda rojstvu Jezusa, kar smo dokazali tudi z našimi lastnimi »jaslicami« (poleg mnogih, mnogih božičnih lučk).
Kot ena od nastopajočih lahko povem, kako nora, a hkrati tudi stresna je ta izkušnja. Vsako leto. Nikoli se ne navadiš nastopanja do te mere, da ne bi imel treme, čeprav mogoče res izgleda tako. Seveda pa tega ne bi počeli, če ne bi v tem uživali. To, da lahko stopiš na oder pred tolikimi ljudmi in spelješ koncert, ki je le neopazno nepopoln, je res blagoslov.
Ogromno je seveda tudi na naših pridnih tehnikih, saj brez ozvočenja, luči in besedila tega res ne bi mogli izvesti. Hkrati pa nam Samo pesmi tudi posname in jih doma »zmiksa«, da jih potem lahko objavimo na youtubu (najdeš nas pod FZL skupinaJ).
Zares upamo, da bomo lahko vsako leto priredili vsaj en tak koncert, saj je to užitek za nas in upamo, da tudi za vas;).
Maša V.

Morda vas zanima tudi