Zavetje mladosti

Miklavževanje 2023

Sv. Miklavž bo tudi letos prišel med nas. Miklavževanje bo potekalo v torek 5. decembra ob 17.00 uri v cerkvi na Rakovniku. Najprej bodo otroci prisluhnili dramski igri, nato pa bodo skupaj z otroškim pevskim zborom poklicali v. Miklavža, ki bo otroke in starše najprej nagovoril in nato obdaril.

Za prejem darila od sv. Miklavža se je potrebno prijaviti v sprejemnici Majcnove hiše na Rakovniku. Ob prijavi dobite vstopnico, ki stane letos 7€. Za Miklavževanje in prejem darila lahko prijavite otroke do vključno 5 r. Osnovne šole. Nakup vstopnic je možen do četrtka 30. 11. 2023

Na Miklavževanje pridete s kupljeno vstopnico pred vhod v cerkev, kjer vam bodo animatorji pred vstopom v cerkev izročili še en barven listek, ki pomeni, kdaj boste na vrsti za obdarovanje. Barva listka je odvisna od starosti vašega otrok. Mlajši bodo prej na vrsti in starejši pozneje. Otrokom, ki pojejo pri OPZ in MLMPZ ter ministrantom ni potrebno kupiti vstopnice in bodo prejeli darilo ob koncu prireditve.

Otroci so vabljeni, da doma za sv. Miklavža napišejo ali narišejo svojo dobra dela in jih prinesejo sv. Miklavžu za v zlato knjigo.

Morda vas zanima tudi