Zavetje mladosti

Miklavževanje 2021

Sv. Miklavž bo tudi letos otrokom delil darila. Našo župnijo bo obiskal v soboto, 4. 12. 2021 popoldne med 15.00 in 17.00. Tokratno srečanje s sv. Miklavžem bo v obliki drive-in, kar pomeni, da se boste do njega pripeljali z avtom. Na dan obdarovanja si boste lahko ogledali Miklavžev nagovor in dramsko igro, ki jo bomo objavili na naši spletni strani.

Prijavnico za Miklavževo darilo najdete spodaj. Prosimo vas, da se čim prej prijavite. Prispevek za darilo je 4€. Oddate ga lahko v sprejemnici Majcnove hiše ali na Miklavževanju samem, in sicer v zato namenjen nabiralnik, ki bo stal ob cesti in bo na njem pisalo “Miklavževanje – dar”.

Otroci so vabljeni, da tudi letos sv. Miklavžu narišejo kakšno risbo. Risbe otrok bodo pred Miklavžem zbirali angeli in jih lepili v zlato knjigo. Parklji in angeli bodo skrbeli za red in nemoten promet.

Promet z avtomobili bo tekel po klancu gor vse do Glasbene šole. Pred stranskim vhodom v cerkev bo stal Miklavž, ki bo hkrati na kratko pozdravil in obdaril 3 družine. Priporočljivo je da ostanejo vsi otroci v avtu, razen če zaradi boljše vidljivosti na kratko stopijo iz avta. Pri sv. Miklavžu prosimo, da se ne zadržujete dalj časa, kot je potrebno, da ne bo prevelike gneče. Prosimo za potrpežljivost pri čakanju na srečanje s sv. Miklavžem.

Morda vas zanima tudi