Zavetje mladosti

Oratorij 2019 – IMAŠ MOČ

Zgodba: Peter Klepec

Na Rakovniku se bomo od 1. do 26. julija 2019 srečevali na oratoriju!

Vsak dan od 9h do 16h:

Zgodba – zanimiva, zabavna in poučna odrska igrica s katero vsako jutro začnemo program. Letošnja zgodba govori o Petru Klepcu. Zgodba traja 4 tedne in ima 16 delov (glede na druge oratorije je močno razširjena).

Molitev – kot uvod v skupen dan in za vsakdanji blagoslov.

Kateheza – vsak dan iz zgodbe vzamemo spodbudno sporočilo in ga poglobimo.

Delavnice – rišemo, barvamo, režemo, šivamo, sestavljamo in ustvarjamo: otroci so cel teden v eni delavnici, kjer izdelujejo različne izdelke.

Malica ali kosilo – Malico lahko prinesete s seboj ali jo naročite pri nas. Letošnja novost je možnost toplega kosila.

Naročite lahko malico ali kosilo (oboje je istočasno), saj nekateri želijo samo malico in ne kosila. V popoldanskem času bo ves čas na razpolago tudi sadna malica (narezano sadje). Ves čas sta na razpolago tudi sok in voda.

Jedilnik za kosilo: ponedeljek (makaroni z mesno omako, solata, sladoled); torek (svinjski dunajski zrezek, pečen mlad krompir, solata); sreda (piščančja obara z žličniki, roladica); četrtek (pečen piščanec, riž, solata); petek (rižev narastek, kompot, sladoled).

Jedilnik za malico: ponedeljek (kruh s čokoladnim namazom), torek (kruh s pašteto), sreda (kruh z margarino in marmelado), četrtek (kruh s salamo in sirom), petek (kruh s tuninim namazom)

Popoldanski program: dvakrat tedensko gremo z organiziranim prevozom na kopališče Kodeljevo, enkrat na teden se odpravimo na izlet v naravo, potem imamo dvakrat veliko igro, v petek je tudi zaključna prireditev, na katero so povabljeni vsi starši in sorodniki, da na lep način predstavimo naše tedensko dogajanje

Kljub temu, da oratorij začenjamo ob 9h, je odprt že od 7h ter tudi od 16h do 17h in v igralnici so navzoči animatorji, ki zagotavljajo varstvo.

 

Oratorij ni namenjen samo otrokom iz naše župnije,
ampak odpira svoja vrata za vsakega,
ki bi želel z nami preživeti čarobne julijske dneve.

VEČ KOT 100 ANIMATORJEV
VEČ KOT 500 OTROK
V ŠTIRIH JULIJSKIH TEDNIH POLNIH:
ZABAVE, DRUŽENJA,
USTVARJANJA IN MOLITVE
… pridi tudi ti!

 

SPLETNE PRIJAVE NA ORATORIJ 2019 SO ŽE ODPRTE – PRIJAVITE SE S SPODNJIM OBRAZCEM

 

Morda vas zanima tudi