Zavetje mladosti

SMC svetovalnica

V ekipi SMC že dalj časa tli želja, da bi še bolj prišli naproti mladim, otrokom in staršem, ki obiskujejo naš mladinski center. Ker verjamemo, da se vsak posameznik znajde v obdobju, ko potrebuje pomoč, pa naj bo to v obliki pogovora, toplega nasveta ali jasne usmeritve, smo se odločili, da mladinski center odpre SMC svetovalnico. Ta je namenjena prav vsem, ki nas obiščejo, pa tudi tistim, ki v našem mladinskem centru še niso bili.

Zavedamo se, da nas v vsakem starostnem obdobju čakajo novi izzivi, s katerimi pa se včasih težje soočimo. To ne pomeni, da izzivom nismo kos, včasih le potrebujemo nekoga, ki nam bo pomagal in nas kdaj pa kdaj usmeril na pravo pot. Ustvarjeni smo namreč za odnose in ravno v njih se najbolj uresničujemo in rastemo. Tako je v SMC svetovalnici prostor tako za otroke, kot mlade in njihove starše, ki si želijo trenutni izziv oziroma stisko oblikovati v nekaj novega in tako živeti bolj polno vsakodnevno življenje.

SMC svetovalnico vodi naša mladinska delavka, Kaja Šoštarič, ki se vsakodnevno srečuje z mladimi in njihovimi izzivi, veliko bogatih izkušenj pa je pridobila med magistrskim študijem zakonskih in družinskih študijev ter med izpopolnjevanjem iz zakonske in družinske terapije.

Za pogovor se dogovorimo individualno, glede na vašo razpoložljivost časa.

Nanj se lahko prijavite na: [email protected]

Morda vas zanima tudi