Zavetje mladosti

Društvo SMC Rakovnik

KDO SMO

Društvo SMC Rakovnik skupaj z drugimi salezijanskimi ustanovami nadaljuje Don Boskovo izročilo Oratorija. Pri svojem delu upoštevamo načela krščanske etike in salezijansko preventivno vzgojno metodo dela. Članom in drugim interesentom omogočamo prostovoljno, aktivno vključevanje v interesne enote. Društvo deluje že dve leti v okviru Salezijanskega mladinskega centra na Rakovniku. Prav tako se društvo povezuje z drugimi društvi salezijanskih centrov po Sloveniji.

KAJ POČNEMO

Zavzemamo se za celostno vsestransko vzgojo mladih in razvijanje pozitivnih značajskih lastnosti kot so resnicoljubnost, samoiniciativnost, ustvarjalnost, vztrajnost, skromnost in smisel za življenje v skupnosti. Svojim članom nudimo strokovno izpopolnjevanje na tečajih, delavnicah in predavanjih.

KDO JE LAHKO ČLAN

Član lahko postane vsak, ki izpolni prijavnico in se s tem zaveže, da bo spoštoval statut in pravila. Starši članov in drugi posamezniki starejši od 29 let, ki želijo pomagati pri delu Društva SMC Rakovnik, lahko postanejo podporni člani. Za člane mlajše od 15 let, morajo pristopno izjavo podpisati starši.

ZAKAJ BITI ČLAN

Člani društva SMC Rakovnik bodo zopet našli stik z župnijo ali pa to vez okrepili. Društvo nudi članom širšo paleto dejavnosti (kulturnih, športnih, izobraževalnih, prostočasnih), cenejše storitve v igralnici, popusti pri izletih in aktivnostih, ki jih organizira društvo. Ugodnosti članske izkaznice veljajo v vseh salezijanskih centrih po Sloveniji. Več nas bo, bolje bo!

KAKO POSTATI ČLAN

Izpolnite prijavnico in plačate članarino.

KONTAKT

Za dodatne informacije pišite na elektronski naslov: [email protected]

Statut društva SMC Rakovnik
Pristopna izjava