Zavetje mladosti

SMUČANJE NA POHORJU

Smučanje na Pohorju bo od 22. do 25. februarja. – Vabljeni so otroci, mladi in družine.

Odhod je v četrtek, 22. 2. ob 8.00 zjutraj. Vračamo se v nedeljo 25. 2. do 19.30 zvečer.

Smučali bomo, kolikor se bo dalo (prvi dan že smučamo). Posebej se bomo pripravili tudi na druge skupne trenutke: skupne obroke, molitev, mašo, vesele večere, veliko igro.

V program naših počitnic ni vključena šola smučanja. Na smučišču so otroci razdeljeni v skupine in smučajo pod vodstvom voditeljev. Tudi za začetnike poskrbimo varstvo pri otroški vlečnici.

Prispevek: za prevoz, hrano, nastanitev in smučarske karte (4-dnevna) je prispevek za otroke 160 €, mlade 160 €, odrasle 200€. (Za animatorje je cena nižja, ker del prispeva SMC). V to ceno počitnic so vključene naslednje stvari. Izračun cene na osebo se računa: smučarska karta (glej spodaj). 15€ je prispevek za vsako nočitev na osebo (3x). 10€ za hrano na osebo za vsak dan (4x). 25€/osebo za prevoz na Pohorje in nazaj. Družina, ki gre z lastnim prevozom od polne cene odšteje strošek prevoza.

Cene smučarskih kart so: Za tri in pol dnevno vozovnico Šole v naravi boste za osnovnošolske otroke odšteli 53€/osebo, za dijake in za študente 78€/osebo. Za odrasle je cena za tri dni in pol 92€. Plačilo poravnajte prosim do odhoda v gotovini ali z nakazilom na račun: DRUŠTVO SMC RAKOVNIK, RAKOVNIŠKA 6, 1000 LJUBLJANA. ŠT. RAČUNA: SI56 0205 8025 5329 938, odprt pri NLB banki (namen nakazila: Ime udeleženca: ZA SMUČANJE).

V primeru bolezni ali nezgode bomo za obolelega nadaljevanje zimskih počitnic na Pohorju presodili po pogovoru s starši. V primeru predčasnega zaključka smučanja se vrne strošek za preostale dni bivanja, hrane in prevoza. Za smučarske karte žal ne zaradi že nastalih stroškov.

Podrobnejše informacije glede programa in potrebne opreme boste prejeli po prijavi. V primeru, da želite na Pohorje oditi s svojim avtom, se osebno dogovorimo za podrobnosti.

Prijave na smučanje potekajo do ponedeljka 12. 2. 2024.

Program smučanja na Pohorju bosta predvidoma vodila Vid Ključevšek in Katarina Kušar.

PRIJAVE ZA SMUČANJE SO ZAPRTE

Morda vas zanima tudi