Zavetje mladosti

Smučanje in zimski oratorij

V času zimskih počitnic 2020 bomo organizirali zimski oratorij in smučanje.

Zimski oratorij bo potekal od 17. do 21. 2.

Naslov oratorija je “RAČUNAM NATE!”

Spremljali bomo zgodbo apostola Frančiška Asiškega.

Program oratorija bo poleg zgodbe vseboval ustvarjalne delavnice in velike igre, veselo prepevanje in duhovnost. V torek in četrtek popoldne se bomo s tistimi, ki želijo, odpravili na drsanje. Poskrbljeno bo za kosilo, lahko pa si prinesete tudi svojo malico.

Začenjali bomo vsak dan ob 9h, končevali pa ob 16h. Od 7h do 9h in od 16 do 18h bo organizirano varstvo. Ob prihodu na oratorij se vsak dan prijavite pri sprejemnici. V kolikor boste predčasno zapustili oratorij, to ob prijavi obvezno sporočite.

Prispevek: Tedenski prispevek – 15€; dnevni prispevek – 5€ (od vključno tretjega otroka naprej je udeležnina brezplačna), prispevek za dnevno kosilo – 3,00€, drsanje v zimskem parku – odvisno od dogovora z drsališčem, navadno okrog 3€. Za kosilo je potrebna prijava vsaj en dan prej.

S seboj prinesi: dobro voljo, inštrument za sodelovanje v oratorijskem orkesterčku.

Smučanje na Pohorju bo od 20. do 23. 2. – VABLJENI SO OTROCI, MLADI IN DRUŽINE

Odhod je v četrtek, 20. 2. ob 8.00 dopoldan. Prvi dan že smučamo. Vračamo se v nedeljo 23. 2. do 20.00 zvečer.

Smučali bomo, kolikor se bo dalo (prvi dan že smučamo). Posebej se bomo pripravili tudi na druge skupne trenutke: skupne obroke, molitev, mašo, vesele večere, nočno igro, v soboto zvečer bomo imeli pustovanje.

V program naših počitnic ni vključena šola smučanja. Na smučišču so otroci razdeljeni v skupine in smučajo pod vodstvom voditeljev. Tudi za začetnike poskrbimo varstvo pri otroški vlečnici.

V primeru odpovedi smučanja zaradi slabega vremena

  • v celoti povrnemo že vplačan prispevek
  • v oratorijski program na Rakovniku dodamo kopanje v Čateških toplicah

Prispevek: za prevoz, hrano, kočo in smučarske karte (4-dnevna) prispevate 130 €. Plačilo poravnajte do odhoda v gotovini ali z nakazilom na račun: DRUŠTVO SMC RAKOVNIK, RAKOVNIŠKA 6, 1000 LJUBLJANA. ŠT. RAČUNA: SI56 0205 8025 5329 938, odprt pri NLB banki (namen nakazila: Ime udeleženca: ZA SMUČANJE).

Podrobnejše informacije glede programa in potrebne opreme boste prejeli po prijavi. V primeru, da želite na Pohorje oditi s svojim avtom, se osebno dogovorimo podrobnosti.

Program zimskega oratorija in smučarskih počitnic bosta vodila salezijanec Jure Babnik (vodja SMC) in Rok Kastelic (vodja pisarne SMC) skupaj z animatorji in mentorji.

Morda vas zanima tudi