Zavetje mladosti

Zimski oratorij

na spletu

Med zimskimi počitnicami bo potekal spletni zimski oratorij. Vsak dan so otroci vabljeni, da se med 10.00 in 11.30 uro na zoom povezavi pridružijo temu dogajanju, ki ga bodo vodili animatorji pod vodstvom Tinkare Žukovec in Domna Jurkoviča.

Program: V uri in pol si bomo vsak dan pogledali del risanke Ledena doba 4, sledi kratka molitev in nato delavnica ali igra po skupinah. Sredi tedna nas bo obiskal skriti gost. Za lažjo izvedbo se je na oratorij potrebno prijaviti preko spletne prijavnice, ki jo najdete na dnu strani. Zimski oratorij je letos brezplačen.

Povezava: Zimski oratorij bo potekal na tej zoom povezavi: https://us02web.zoom.us/j/89565623634?pwd=emsrWDNJTkFGMndLR0sxUXpDQVJHdz09

Potrebščine:

Ponedeljek: majhna žogica; lepilo, škarje , alkoholni flumaster in navadni listi papirja.

Torek: kozarec vode, sladkor, sol; papir (zaželeno trši, lahko tudi navaden), škarje, barvice, flokiji, lepilo (zaželeno v stiku), selotejp, ščipalke za obešanje perila.

sreda: Za skritega gosta pripravite: igralne karte za remi, plastične kozarce.

četrtek: Igrali se bomo veliko igro. V naprej si ni potrebno pripraviti stvari. Vse informacije boste dobili takrat.

V popoldansekem izzivu se boste preizkusili v vaših kuharskih veščinah. Lahko preizkusite enega izmed spodnjih receptov, ali pa kar oba. 😉 Vaše izdelke fotografirajte in slike pošljite na e-naslov: [email protected]

Maslene rožice: https://www.youtube.com/watch?v=FRPuj8XDwtI

Valentinovi piškoti: https://www.youtube.com/watch?v=XW49Zc6NZqI

petek: Ustvarjanje iz slanega testa (moka, sol, voda), origami (barvni ali beli listi papirja)

Obisk SMC-ja na Rakovniku: Za otroke, ki bodo na spletnem zimskem oratoriju bo ob popoldanskem času med 14.00 in 18.00 uro odprto tudi igrišče in igralnica. S svojimi starši ali sami se lahko pridejo igrat. V tem času bo na razpolago tudi kakšen animator. 

Pravila ob obisku SMC-ja: V notranjih prostorih SMC-ja v igralnici ne sme biti hkrati  več kot 8 oseb. Obvezna je uporaba zaščitne maske tudi zunaj na igriščih. Na posameznem igrišču ne sme biti hkrati več kot 10 oseb. Ni dovoljeno igranje kontaktnih športov (nogomet, košarka) med osebami različnih gospodinjstev. Na istem igrišču ne sme biti hkrati več kot 10 oseb.

 

 

Morda vas zanima tudi