Zavetje mladosti

Zimski oratorij 2022 – bl. Carlo Acutis

Zimski oratorij bo potekal od 21. do 25. 2. 2022.

Naslov oratorija je “ORIGINALEN.SEM”.

Spoznavali bomo življenje bl. Carla Acutisa, mladeniča, ki je pri 15 umrl za levkemijo, vendar pa je bilo že njegovo samo življenje polno čudežev ter pobožnosti do evharistije.

Program oratorija bo poleg zgodbe vseboval ustvarjalne delavnice in velike igre, veselo prepevanje in duhovnost. Poskrbljeno bo za kosilo, lahko pa si prinesete tudi svojo malico.

Letošnji zimski oratorij bo potekal hibridno – v živo in po zoomu. Voditelja oratorija sta Manca Š. in Anej A.

V živo bomo začenjali vsak dan ob 9.00, končevali pa ob 15.00. Od 7.00 do 9.00 in od 15.00 do 16.00 bo poskrbljeno za varstvo. Ob prihodu na oratorij se vsak dan prijavite pri sprejemnici. V kolikor boste predčasno zapustili oratorij, to ob prijavi obvezno sporočite.

Po zoomu bo program trajal med 10.00 in 11.30. Povezava do zooma bo tukaj:

Otroci in animatorji se bomo samotestirali na Rakovniku, in sicer v ponedeljek, sredo in petek. Za teste je poskrbljeno, če pa ima kdo viška testov, jih lahko prinese s sabo. Program bo potekal v manjših skupinah, prav tako bomo imeli ves čas maske, skrbeli bomo pa tudi za ostale ukrepe proti preprečevanju širjenja koronavirusa. Skupine bomo oblikovali glede na sorodstvene vezi, če pa imate specifično željo s kom želite, da bi vaš otrok bil v skupini, nam prosim to napišite pod opombe ali na [email protected] do 17. 2. Pri oblikovanju skupin bomo upoštevali tudi jutranje varstvo, tako da upoštevajte tudi to pri željah.

Prispevek: Tedenski prispevek – 15€; dnevni prispevek – 5€ (od vključno tretjega otroka naprej je udeležnina brezplačna), prispevek za dnevno kosilo – 4€, za cel teden 20€.

Morda vas zanima tudi