Zavetje mladosti

Vpis v Glasbeno šolo Rakovnik

Vpis v prvi razred inštrumenta ali petja se opravi na podlagi opravljenega preizkusa glasbene nadarjenosti oz. sprejemnega preizkusa, na katerega se je potrebno predhodno prijaviti prek spletne prijavnice. Sprejemni preizkusi bodo v mesecu maju. O podrobnostih glede preizkusa vas bomo obvestili po e-pošti. O rezultatu sprejemnega preizkusa in možnosti glede vpisa boste naknadno obveščeni po pošti.

V program predšolske glasbene vzgoje in glasbene pripravnice so učenci sprejeti brez predhodnega preizkusa glasbene nadarjenosti. Če želite vpisati vašega otroka v program predšolske glasbene vzgoje ali glasbene pripravnice, izpolnite spletno prijavnico. Na oba programa se lahko prijavite tudi med počitnicami, kadarkoli, do novega šolskega leta. O podrobnostih glede vpisa boste obveščeni naknadno.

! Na ljubiteljskem programu GŠ Rakovnik so mesta za vpis zasedena. Za več informacij glede morebitnega vpisa med letom, prosim, pišite na našo e-pošto: [email protected]

Učenci, ki že obiskujejo glasbeno šolo, se vpisujejo vsako šolsko leto posebej. Za vpis je potrebno oddati izpolnjen vpisni list, ki ga učenci dobijo v glasbeni šoli.